zaterdag 25 september 2010

Tussenstand 2-1

Na onze heerlijke kookworkshop in centrum Kempenhaeghe, o.l.v. meesterkok Ton Smit -en die man is écht een meester in het verzinnen van vette en smakelijke recepten!- waait er een frisse inspiratiewind door onze ketokeuken. http://www.ketogeenmenu.nl/ is een onschatbare bron aan informatie, hoewel heel wat recepten gebaseerd zijn op de MCT-versie van het ketogene dieet en dit is in België moeilijker toepasbaar omwille van de hoge kostprijs van de MCT-producten.
Maar met de ideeën uit de dagmenu's én de leuke uitwisseling met andere keto-ouders hebben we de voorbije week wat nieuwe dingen op tafel getoverd.
Met wisselend succes of wat dacht je?
Ons Mie-ke is wellicht de meest kritische jury die ik ken. Uitzicht, hoeveelheid en smaak van het nieuwe gerechtje worden deskundig beoordeeld. Peter Goossens en Sergio Herman in 'de beste hobbykok van Vlaanderen' zijn met onze juryleden vergeleken watjes. Maar we haalden het!
Wij scoorden met snijboontjes en rode biet. Zij counterde de tomatensaus: van wie heb je dat receptje gekregen? Geef het maar terug want ik vind het niet lekker.
Dat brengt de voorlopige score op 2-1. Ik voel me een winnaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...